kontakt

Novi motivi za bedž i magnet za 2015. godinu

Prateći trendove i osluđkujući ono što naše mušterije žele, odlučili smo da pustimo seriju motiva za bedž i magnet za venčanje sa posebnim simpatičnim likovima. Ovo su neka od rešenja obeležja za kuma, kumu, starog svata, devera...kao i motivi za mladu, mladoženju i "opšti motiv" za goste. I u 2015 smo nastavili da  osmišljamo nove i jedinstvene motive koji će se odlično uklopiti u vaše slavlje!

Nastavi sa čitanjem

Kićenje svatova u "retro" stilu

Takozvani "vintage" motivi su jako popularni u poslednje vreme i zato smo za Vas izbacili mini seriju retro motiva za magnete. Sve naše motive možete dobiti u različitim oblicima. Kompletan asortiman oblikovanih magneta možete videti na stranici MAGNETI.

Nastavi sa čitanjem

Bedževi i magneti za kuma, kumu, devera...

Sve češće nam se javljaju mladenci sa specifičnim zahtevima kada su bedževi i magneti u pitanju. Ovo su neka od rešenja obeležja za kuma, kumu, starog svata, devera... Osluškujemo Vaše potrebe i trudimo se da ispunimo najrazličitije zahteve i zato ćemo nastaviti da osmišljamo nove i jedinstvene motive.

Nastavi sa čitanjem

U susret lepom vremenu - "morski motivi" na bedževima

Lepo vreme nas je instpirisalo da napravimo mini-seriju bedževa i magneta sa "morskim motivima". Sidro, školjke, mornarske pruge i drugi letnji motivi se mogu idealno uklopiti i u Vaše jesenje i zimsko venčanje. Kao i kod ostalih naših motiva, svi elementi mogu biti u boji koja Vama odgovara. 

Nastavi sa čitanjem

Bedževi za svadbu i venčanje

Štamparija Modelle na tržištu Srbije trenutno drži najniže cene bedževa za svabde i venčanja. U pitanju su bedževi dimenzija 36 mmm i 56 mm. Motive na bedževima možete izabrati iz naše galerije a možete nam poslati i svoje fotografije, crteže i uopšte bilo koji dizajn koji zamislite.

Nastavi sa čitanjem

Rustični bedževi za venčanje

Za Vas smo spremili mini-seriju rustičnih bedževa za venčanje koji su idealni za jesenja i prolećna slavlja. Moramo da napomenemo da sve naše motive možete kombinovati u bojama i varijantama koje se Vama dopadaju i koje se uklapaju u enterijer u kome će se održati Vaše venčanje.

Nastavi sa čitanjem

Dostava

Svu izrađenu robu dostavljamo putem kurirske službe po važećem cenovniku službi "Post Express" i "Daily Express"

Dostava

Kontaktirajte nas

Pratite nas na Instagramu

       Štamparija Modelle na Instagramu

Pratite nas na fejsbooku