Kutija za kinesku hranu -10 din/kom

U prilici smo da Vam ponudimo kutije za kinesku hranu po promotivnoj ceni od 10 din/kom!

Kutije su od 300 gramskog papira sa srebrnom zastitnom folijom sa unutrasnje strane. Zapremina kutije je 0,79L a minimalna količina za naručivanje je 100 komada.

 

Štampanje unutrašnjeg poklopca koverte

Za sezonu 2020. godine smo za vas pripremili dosta novosti, jedna od njih je i štampa unutrašnjeg poklopca koverte. Koverta za pozivnice je dimenzije 16,2 * 11,2cm i motiv za štampu možete izabrati neki iz naše galerije, dati svoju fotografiju, dizajn, poruku ili šta god drugo želite.

Continue reading

Tablice za auto za venčanje

Od ove sezone upotpunjujemo ponudu i tablicama za mladenački automobil. Vaše fotografije sa venčanja će garantovano biti zanimljivije kada i auto bude brendiran sa motivima sa pozivnica, magneta ili prosto u temi koja će pratiti celo venčanje.

Continue reading

Pečati za koverte - još malo novih motiva

Za ovu sezonu smo za vas spremili jos novih moitva za pečate od voska. Osluškivali smo šta vam se dopada i šta ste nam tražili i zato smo spremili nove motive koji se slažu uz skoro svaki dizajn pozivnice, jelovnika ili gde god poželite svoj pečat da stavite. Osim za pozivnice za venčanje, pečatni vosak se idealno slaže i uz pozivnice za dečije rođendane. Naravno, uvek možete naručiti i personalizovani pečat sa svojim inicijalima. Ostale naše motive možete videti na stranici - pečati za koverte i pozivnice.

Continue reading

Personalizovani pečati od voska

Nešto potupno drugačije na našem tržištu. Zaboravite izlivanje voska direktno na pozivnicu ili kovertu jer po pravilu ćete upropastiti bar 10% istih a da ne pominjemo koliko to dugo traje. Mi vam nudimo već gotove, personalizovane pecate koje samo treba da zagrejete na plamenu sveće ili upaljača i zalepite gde god poželite.

Continue reading

Pozivnica razglednica i koverta od eko papira

Za nase drage mladence Milicu i Dalibora iz Amsterdama 🚲 smo napravili poseban dizajn pozivnice za venčanje. Mladenci su želeli da pozivnica bude u formi razglednice gde će se dodati puno lepih detalja kao što je markica sa njihovom slikom i custom design prednje strane gde smo nacrtali zgradice iz Amsterdama.

Continue reading

Sveće kao poklončići za goste na venčanju

Sveće u teglicama kao poklon vašim dragim gostima na venčanju. Svećice u mini teglama, pored bele, pravimo i u raznim pastelnim bojama: roze, plava, ljubičasta, mint, kajsija. Boja poklopca može biti srebrna, zlatna, bela, crvena, zelena i crna a dizajn nalepnice možete izabrati od brojnih motiva sa sajta ili dati svoju pripremu.

Continue reading

Novi motivi za bedž i magnet

Prateći trendove i osluđkujući ono što naše mušterije žele, odlučili smo da pustimo seriju motiva za bedž i magnet za venčanje sa posebnim simpatičnim likovima. Ovo su neka od rešenja obeležja za kuma, kumu, starog svata, devera...kao i motivi za mladu, mladoženju i "opšti motiv" za goste. I ove godine smo nastavili da  osmišljamo nove i jedinstvene motive koji će se odlično uklopiti u vaše slavlje!

Continue reading

U susret lepom vremenu - "morski motivi" na bedževima

Lepo vreme nas je instpirisalo da napravimo mini-seriju bedževa i magneta sa "morskim motivima". Sidro, školjke, mornarske pruge i drugi letnji motivi se mogu idealno uklopiti i u Vaše jesenje i zimsko venčanje. Kao i kod ostalih naših motiva, svi elementi mogu biti u boji koja Vama odgovara. 

Continue reading

Rustični bedževi za venčanje

Za Vas smo spremili mini-seriju rustičnih bedževa za venčanje koji su idealni za jesenja i prolećna slavlja. Moramo da napomenemo da sve naše motive možete kombinovati u bojama i varijantama koje se Vama dopadaju i koje se uklapaju u enterijer u kome će se održati Vaše venčanje.

Continue reading

Kićenje svatova u "retro" stilu

Takozvani "vintage" motivi su jako popularni u poslednje vreme i zato smo za Vas izbacili mini seriju retro motiva za magnete. Sve naše motive možete dobiti u različitim oblicima. Kompletan asortiman oblikovanih magneta možete videti na stranici MAGNETI.

Continue reading

Bedževi i magneti za kuma, kumu, devera...

Sve češće nam se javljaju mladenci sa specifičnim zahtevima kada su bedževi i magneti u pitanju. Ovo su neka od rešenja obeležja za kuma, kumu, starog svata, devera... Osluškujemo Vaše potrebe i trudimo se da ispunimo najrazličitije zahteve i zato ćemo nastaviti da osmišljamo nove i jedinstvene motive.

Continue reading

Bedževi za svadbu i venčanje

Štamparija Modelle na tržištu Srbije trenutno drži najniže cene bedževa za svabde i venčanja. U pitanju su bedževi dimenzija 36 mmm i 56 mm. Motive na bedževima možete izabrati iz naše galerije a možete nam poslati i svoje fotografije, crteže i uopšte bilo koji dizajn koji zamislite.

Continue reading

Dostava

Svu izrađenu robu dostavljamo putem kurirske službe po važećem cenovniku službi "Post Express" i "Daily Express" i naplaćuje se posebno.

Kontaktirajte nas

  • Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

Pratite nas na Instagramu

Pratite nas na fejsbooku

Štamparija Modelle @ 2013-2019 by SanjaJ | Sva prava zadržana. Upgrade Joomla sajta Lazacom