Magneti za venčanja: samolepljivi i magnetni bedž

Nekada su se za kićenje svatova na venčanjima koristili ruzmarini i cvetići, a danas su popularni ukrasi koji duže traju i koji prilikom kačenja ne oštećuju garderobu. Idealni način ukrašavanja su magneti za venčanja.

Ovi samolepljivi ukrasi za svadbu ne ostavljaju tragove i oštećenja na odeći, omogućavaju kićenje svatova bez bušenja garderobe, a nakon svadbe ostaju originalan poklon gostima.

Samolepljivi vadbeni magneti su najjednostavniji za za kačenje pa kićenje mogu da rade i deca pošto nema iglica, sitnih delova i sl. Lako se pričvršćuju, trajniji su nego bilo koji drugi ukras. Idealni su kao poklon koji će goste uvek podsećati na vaše venčanje pošto se uz pomoć magneta mogu pričvrstiti za frižider ili neku drugu metalnu površinu. 

Cena: od 12-144 komada - 59 din/kom.
         od 144 do 288 komada - 52 din/kom.
          preko 288 komada - 47 din/kom.

Oblici koje nudimo su sledeći: krug (prečnici 50mm i 35mm), kvadrat sa zaobljenim ivicama (dve dimenzije 50mm i 43mm), elipsa (60*40mm), oblačić (50*57mm), cvet (60*60mm), srce (60*50-pravilnog oblika i 58*50 srce nepravilnog oblika) zvezda 60*57mm, pravougaonik sa zaobljenim ivicama (60*40mm).

U cenu je uračunato do 3 promene motiva/sličica/ispisa. Svaki naredni motiv/sličica/ispis se naplaćuje 200 din po motivu tj. pripremi za štampu.

Magneti za kićenje sa metalnom kopčom  (magnetni bedževi)

Osim samolepjivih magneta u ponudi su i magneti za kićenje koji se na odeću kače uz pomoć magnetne kopče . Magneti za svadbe se mogu napraviti u različitim oblicima kao što su krug, srce, pravougaonik, kvadrat, zvezda, elipsa, cvet.... Na njima mogu biti ispisana vaša imena, vaše fotografije, ilustracije, ili bilo koja aplikaciju po vašoj želji. 

Magneti su lagani, ne oštećuju odeću i vrlo se lako kače. Njihova debljina je  2mm i to ovaj ukras čini idealnim za kićenje ali i kao poklon vašim dragim gostima. U sklopu jednog tiraža može biti samo jedan oblik. Minimalna količina za naručivanje je 12 komada a do 3 promene motiva/sličica/ispisa je uračunato u cenu. 

Cena:  59 din/kom.

Sve naše motive možete videti na stranici BEDŽEVI

Kicenje Magnet Na Magnet 1
Kicenje Magnet Na Magnet 2
Kicenje Magnet Na Magnet 3
Kicenje Magnet Na Magnet 4
Magnet Srce Vintage Kum I Kuma
Magnet Srce Vintage
Magnet U Obliku Cveta
Magnet Za Svadbu Elipsa
Magneti Kum Kuma
Magneti Za Vencanja 16
Magneti Za Vencanja 17
Magneti Za Vencanja 18
Magneti Za Vencanja 19
Magneti Za Vencanja 20
Magneti Za Vencanja 21
Magneti Za Vencanja 22
Magneti Za Vencanje
Magneti Za Vencanje1
Magneti Za Kicenje1
Magneti Za Kicenje4
Magneti Za Kicenje5
Magneti Za Vencanje12
Magneti Za Vencanja 23
Magneti Za Vencanja 24
Magneti Za Vencanja 25
Poklon magneti upakovani
Magneti Za Vencanja 27
Magneti Za Vencanja 28

Dostava

Svu izrađenu robu dostavljamo putem kurirske službe po važećem cenovniku službi "Post Express" i "Daily Express" i naplaćuje se posebno.

Kontaktirajte nas

  • Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

Pratite nas na Instagramu

Pratite nas na fejsbooku

Štamparija Modelle @ 2013-2019 by SanjaJ | Sva prava zadržana. Upgrade Joomla sajta Lazacom