Karte pića, jelovnici, brojevi stolova

Znamo da je jako važno da za vaš poseban dan sve bude savršeno uklopljeno i sređeno. Zbog toga se trudimo da "brendiranjem" vašeg venčanja svaki najmanji detalj bude usklađen sa temom venčanja.

Odštampane karte pića i jelovnici su postali neizostavni elementi na svadbi. Razlog je što se često dešava da gosti ne znaju šta sve mogu naručiti već uzimaju samo ono najosnovnije a vi ste obezbedili bogat meni koji bi trebalo da bude i lepo istaknut. Pored toga što su praktični, meniji su i deo dekoracije. Možemo ih uklopiti sa temom i bojom koja dominira na vašem slavlju. Mogu se slagati sa magnetima za kićenje, sa pozivnicama ili bedževima i tako upotpuniti kompletan doživljaj. 

Brojevi za obeležavanje stolova su takođe praktični a još kada ih uklopimo sa ostalim elementima i sitnicama čine i ukras na stolu.

U zavisnosti od stila koji je zastupljen na vašem venčanju, meniji, karte pića i brojevi mogu biti u obliku velikog slova A, tzv samostojeći brojevi, jednostrano stampani koji se mogu zakačiti ili staviti u cvetni aranžman ili bilo kako drugačije kako vi zamislite. Papiri na kome štampamo sve naše proizvode su vrhunskog kvaliteta i uglavnom se koriste mat reljefni i sedefasti papiri.

Cena od 70 din/kom.

"A" modeli menija za stolove (samostojeći) mat reljefni 130 din/kom. Sedefasti 160 din/kom.

 

Karta Pica Za Vencanje1
Meni Karta Pica Za Svadbu
Meni Karta Pica Za Svadbu1
Otisci Prstiju6
Meni Karta Pica Za Svadbu2
Karta Pica Za Vencanje2
Brojevi Za Stolove Za Vencanje21
Vencanje4
Brojevi Za Stolove Za Vencanje
Brojevi Za Stolove Za Vencanje1
Dekoracija Vencanja Brendiranje2
Meni Karta Pica Za Svadbu3

 

Dostava

Svu izrađenu robu dostavljamo putem kurirske službe po važećem cenovniku službi "Post Express" i "Daily Express" i naplaćuje se posebno.

Kontaktirajte nas

  • Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

Pratite nas na Instagramu

Pratite nas na fejsbooku

Štamparija Modelle @ 2013-2019 by SanjaJ | Sva prava zadržana. Upgrade Joomla sajta Lazacom